Woningtype 3-B

Omschrijving woningtype 3-B

Woningtype 3B is de uitbreiding van woningtype 3A en is een perfecte Professional woning. Met een derde slaapkamer en een extra badkamer, biedt deze woning de ultieme comfort, met voor elke slaapkamer een eigen badkamer. Deze woning is door de grootte ook perfect voor een gezin. Ieder slaapkamer is verbonden met een buitenruimte, waardoor die allemaal een eigen stukje knusse plek hebben. Bovendien zijn ze uitstekend geventileerd met shutterramen aan twee kanten. Doordat de slaapkamers ver van de woonkamer liggen, is er veel privacy en rust.

De woning heeft een ruime berging die van binnen bereikbaar is, welke ook als washok gebruikt kan worden.

Via het ruime voorterras komt men de woning binnen. De woon-, eetkamer met open keuken oogt zeer ruim door de langwerpige vorm en de verbinding met de buitenruimte aan alle vier de kanten. Alle slaapkamers en de woon-, eetkamer met open keuken, hebben een goede ventilatiemogelijkheid en prettige daglichttoetreding. De vele shutterramen geven de mogelijkheid om de woning zelfs te laten ventileren als men niet thuis is. Deze shutterramen bieden ook goede inbraakveiligheid.

De bewoner kan zelf later beslissen een aantal opties voor zijn rekening te laten uitvoeren, te weten regenbak en zwembad. Een carport wordt met de woning opgeleverd.

Woning grootte
133 m²

Woning grootte incl. buitenterras
207 m²

Slaapkamer(s)
3

Badkamer(s)
3

Woning concept

Plattegrond

Beschikbare kavelnummers:

99118120127147154156176193212
220221224258
Hofi Vidanova - woningtype 2-A achterzijde

Woningtype 2-A

Hofi Vidanova - woningtype 2-B achterzijde

Woningtype 2-B

Hofi Vidanova - woningtype 3-A voorzijde

Woningtype 3-A

Hofi Vidanova - woningtype 4 voorzijde 2

Woningtype 4