You are currently viewing HÒFI VIDANOVA ZET ZICH IN VOOR DUURZAME ONTWIKKELING IN ONZE ‘BARIO’!

HÒFI VIDANOVA ZET ZICH IN VOOR DUURZAME ONTWIKKELING IN ONZE ‘BARIO’!

Hòfi Vidanova is toegewijd aan duurzame ontwikkeling van Schelpwijk noord, en we zijn verheugd te vernemen dat de Novocrete bodemstabilisatietechnologie onlangs een prestigieuze innovatieprijs heeft gewonnen in Duitsland.

Bij Hòfi Vidanova gaan we verder dan alleen praten over duurzaamheid; we nemen concrete stappen om onze duurzaamheidsdoelstellingen te verwezenlijken. Daarom hebben we onder meer gekozen voor Novocrete, een revolutionaire technologie die een essentiële rol zal spelen in ons project.

Novocrete biedt een duurzame oplossing voor wegenbouw en infrastructuur. Het mineraal additief voor bodemstabilisatie wordt gemengd met cement en water, en direct toegepast in de bodem of wegbasis. Deze innovatieve combinatie resulteert in een duurzame draaglaag. Bovendien kan Novocrete worden gebruikt in zowel de onder- als bovenbouw, waardoor het mogelijk is om bouwmaterialen te hergebruiken die anders zouden worden afgevoerd.

Met de toevoeging van Novocrete verbeteren we niet alleen de duurzaamheid en kwaliteit van de bodem met 50%, maar verminderen we ook het gebruik van grondstoffen met 85%, en halveren we de benodigde tijd en kosten. Dit is een enorme stap in de richting van een meer duurzame en efficiënte infrastructuur.

Bij Hòfi Vidanova zijn we trots om voorop te lopen in duurzame ontwikkeling en om baanbrekende technologieën zoals Novocrete te omarmen. We blijven ons inzetten om een leefomgeving te creëren waarin innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. Samen met al onze stakeholders kunnen we een positieve impact creëren voor de toekomst van onze ‘Bario’. Laten we blijven bouwen aan een duurzame toekomst!

Bron van informatie: https://der-deutsche-innovationspreis.de/die-gewinner-2023/