Easy Living

Omschrijving Easy Living

Met twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer, biedt Easy Living wooncomfort. Deze woning kan ook perfect zijn voor de empty nester, die kleiner wil gaan wonen, maar alle comfort wil behouden. Door de extra slaapkamer met badkamer is gemakkelijk een werkruimte in te richten waardoor de empty nester ook meer thuis kan werken of de hobby’s oppakken. De woning heeft een ruime berging die van binnen bereikbaar is, welke ook als washok gebruikt kan worden.

De woon-, eetkamer met open keuken oogt zeer ruim door de langwerpige vorm en de verbinding met de buitenruimte aan alle vier de kanten. Alle slaapkamers en de woon-, eetkamer met open keuken, hebben een goede ventilatiemogelijkheid en prettige daglichttoetreding. De vele shutterramen geven de mogelijkheid om de woning zelfs te laten ventileren als men niet thuis is. Deze shutterramen bieden ook goede inbraakveiligheid.

De slaapkamers omarmen een patio, die hierdoor een prettige private buitenruimte vormt. Doordat de slaapkamers ver van de woonkamer liggen, is er veel privacy en rust. Daarnaast is er ook aan de voorkant een ruim terras, waardoor de woning een prettige overgang kent van publieke ruimte naar een semi private ruimte naar de privacy van de woonkamer.

De bewoner kan zelf later beslissen een aantal opties voor zijn rekening te laten uitvoeren, te weten regenbak en zwembad. Een carport wordt met de woning opgeleverd.

Plattegrond

Woning grootte
112 m²
Woning grootte incl. buitenterras
147 m²
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
2

Hofi Vidanova - woningtype 2-B voorzijde

Easy start

Hofi Vidanova - woningtype 2-B achterzijde

Easy Going

Hofi Vidanova - woningtype 3-B achterzijde

Professional

Hofi Vidanova - woningtype 4 voorzijde 2

Professional Compact