Professional Compact

Omschrijving Professional Compact

Professional Compact is een luxe twee-onder-een-kap woning, die heel veel ruimte biedt zowel in de plattegrond als buiten in de tuin, omdat er door de plaatsing van de woning op de erfgrens, veel tuin overblijft. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer, wat veel comfort en privacy biedt.

De woonkamer van deze Professional Compact woning is omgeven door terrassen, waardoor het veel groter wordt met opengeschoven puien. Bovendien worden deze terrassen en de woonkamer omarmt door de tuin, waardoor dit ideale woningen zijn voor de bewoner die ervan houdt om omgeven te zijn door groen en veel buiten woont. Een groter gezin of een gezin die mantelzorg biedt aan de ouder(s) zou ook kunnen overwegen om twee woningen aan elkaar vast te betrekken.

De woning heeft een ruime berging dicht bij de keuken die van binnen bereikbaar is. Het voorterras biedt een prettige overgang tussen buiten en binnen.

De bewoner kan zelf later beslissen een aantal opties voor zijn rekening te laten uitvoeren, te weten regenbak en zwembad. Een carport wordt met de woning opgeleverd.

Plattegrond

Woning grootte
109 m²
Woning grootte incl. buitenterras
166 m²
Slaapkamer(s)
3
Badkamer(s)
3

Hofi Vidanova - woningtype 2-A achterzijde

Easy Start

Hofi Vidanova - woningtype 2-B achterzijde

Easy Going

Hofi Vidanova - woningtype 3-A voorzijde

Easy living

Hofi Vidanova - woningtype 3-B achterzijde

Professional