Easy Going

Omschrijving Easy Going

De Easy Going woning is geschikt voor de Young Professional, een jong gezin of de starter die groter wil gaan wonen of ieder ander die deze ideale opzet van 3 slaapkamers met twee badkamers woning wenst. De woning biedt ook de mogelijkheid om een werkruimte in te richten en twee slaapkamers met een eigen badkamer te behouden. De woning is de uitgebreide versie van Easy Start, met een extra slaapkamer en een extra badkamer.

Door de opzet van de woning wordt de woonkamer als veel groter ervaren. De woonkamer krijgt veel daglicht binnen en is toch goed beschermd tegen de zon door de dak overstekken. De woonkamer grenst aan twee grote buitenruimtes, die veel privacy bieden, doordat deze in de vorm van een patio tussen de slaapkamers en de woonkamer liggen. Doordat de slaapkamers ver van de woonkamer liggen, is er veel privacy en rust. Er is een ruime berging van binnenuit te bereiken.

Zowel de woonkamer als de slaapkamers hebben goede ventilatiemogelijkheid. Doordat de met glazen schuifdeuren begrensde gang van deze woning wordt omgeven door de patio’s, wordt de buitenruimte deel van de binnenruimte, waardoor de ruimtes als lichte en prettige ruimtes ervaren worden. De shutterramen geven de mogelijkheid om de woning zelfs te laten ventileren als men niet thuis is. Deze shutterramen bieden ook goede inbraakveiligheid.

De bewoner kan zelf later beslissen een aantal opties voor zijn rekening te laten uitvoeren, te weten regenbak en zwembad. Een carport wordt met de woning opgeleverd.

Plattegrond

Woning grootte
96 m²
Woning grootte incl. buitenterras
129 m²
Slaapkamer(s)
3
Badkamer(s)
2

Hofi Vidanova - woningtype 2-A achterzijde

Easy Start

Hofi Vidanova - woningtype 3-A voorzijde

Easy living

Hofi Vidanova - woningtype 3-B achterzijde

Professional

Hofi Vidanova - woningtype 4 voorzijde 2

Professional Compact