You are currently viewing SPANTENBIER HÒFI VIDANOVA TEN NOORDEN VAN SCHELPWIJK

SPANTENBIER HÒFI VIDANOVA TEN NOORDEN VAN SCHELPWIJK

Hòfi Vidanova heeft een cruciaal punt bereikt
in het kader van de ontwikkeling van het eerste woonwijk op Curaçao.

Het Hòfi Vidanova-team vierde samen met de bouwvakkers van Betonbouw en MNO Vervat het feit dat ze het hoogste punt hebben bereikt in de bouw van de woningen voor de eerste fase.

Op donderdag 7 september j.l., is het moment van de ‘spantenbier’ aangebroken, voor het duurzame en smart woonwijk ten noorden van Schelpwijk.

Na uitgebreide voorbereidingen begon de bouw van de woningen in het eerste kwartaal van dit jaar. Er zijn verschillende modellen van de woningen, variërend van woningen gericht op jonge professionals, woningen voor empty nesters die wensen wat kleiner te willen wonen, tot de ruimere woningen met meer slaap- en badkamers. Alle woningen bieden het nieuwste op het gebied van duurzaamheid en smart.

De straten zijn van goede kwaliteit en alle aspecten van veiligheid voor de bescherming van voetgangers, vooral voor de jongere kinderen, zijn in acht genomen. Er is voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en een ruim aantal ontmoetingsplekken voor de jeugd en voor volwassenen.

Hòfi Vidanova vertegenwoordigt een solide investering van 396 percelen in de economie van Curaçao om een woonwijk te realiseren die voldoet aan de behoeften van de hedendaagse en toekomstige wereld.

Een innovatieve woonwijk waar onder andere water wordt verzameld en gerecycled voor het onderhoud van het groen in de wijk. Alle woningen hebben zonnepanelen om de energiekosten te beheersen. De woningen zijn ontworpen met goede ventilatie, zodat er altijd voldoende verse lucht is.

Er kan ook worden gekozen voor een bouwkavel om zelf je droomhuis te realiseren. Hòfi Vidanova biedt woningen voor de middenklasse, van jonge professionals tot volwassenen die hun appartement in een veilige, goed verlichte buurt willen, met veel planten en bomen, en een goede kwaliteit wifi in de wijk.

Bezoek het Experience Center van Hòfi Vidanova in Sambil voor meer informatie en volg ons op sociale media.