Professional

Omschrijving Professional

 Met een derde slaapkamer en een extra badkamer, biedt de Professional woning de ultieme comfort, met voor elke slaapkamer een eigen badkamer. Deze woning is door de grootte ook perfect voor een gezin. Ieder slaapkamer is verbonden met een buitenruimte, waardoor die allemaal een eigen stukje knusse plek hebben. Bovendien zijn ze uitstekend geventileerd met shutterramen aan twee kanten. Doordat de slaapkamers ver van de woonkamer liggen, is er veel privacy en rust.

De woning heeft een ruime berging die van binnen bereikbaar is, welke ook als washok gebruikt kan worden. Via het ruime voorterras komt men de woning binnen. De woon-, eetkamer met open keuken oogt zeer ruim door de langwerpige vorm en de verbinding met de buitenruimte aan alle vier de kanten. Alle slaapkamers en de woon-, eetkamer met open keuken, hebben een goede ventilatiemogelijkheid en prettige daglichttoetreding. De vele shutterramen geven de mogelijkheid om de woning zelfs te laten ventileren als men niet thuis is. Deze shutterramen bieden ook goede inbraakveiligheid.

De bewoner kan zelf later beslissen een aantal opties voor zijn rekening te laten uitvoeren, te weten regenbak en zwembad. Een carport wordt met de woning opgeleverd.

De verkoopprijs van een Professional woning start vanaf ANG 640K. Voor dit aantrekkelijke bedrag ontvangt u een sleutelklare woning, ook wel bekend als een turnkey woning. Behalve de basisfaciliteiten van de woning,  omvat dit bedrag ook:

  • Een geïnstalleerd keuken
  • Zonnepanelen met batterij
  • Een carport
  • Een prachtig en beveiligd woonomgeving met uitstekende buurtvoorzieningen, zoals parken, beplanting, parkeergelegenheden voor bezoekers en diverse sportfaciliteiten

Plattegrond

Prijs v.a. 640.000

Woning grootte
133 m²
Woning grootte incl. buitenterras
207 m²
Slaapkamer(s)
3
Badkamer(s)
3

Hofi Vidanova - woningtype 2-A achterzijde

Easy Start

Hofi Vidanova - woningtype 2-B achterzijde

Easy Going

Hofi Vidanova - woningtype 3-A voorzijde

Easy Living

Hofi Vidanova - woningtype 4 voorzijde 2

Professional Compact